Slamsugning i Nordsjælland

Slamsugning i Hørsholm, Fredensborg, Vedbæk, Skodsborg og Rungsted Kyst

Hvis din kloak er stoppet til, og det bliver ved med at vende tilbage, så kan det være nødvendigt med en slamsugning.

 

Brydes Murer & Kloakservice tilbyder slamsugning inden for følgende opgaver:

  • Slamsugning af vej- og kloakbrønde
  • Rengøring af slambassiner og -tanke
  • Rengøring af sandfang, fedet- og olieudskillere

 

Mange års erfaring inden for slamsugning

Brydes Murer og Kloakservice har mange års erfaring med denne type opgave, hvorfor jeg kan garantere en professionel og effektiv løsning, som får problemet til at forsvinde helt. Jeg tilbyder slamsugning til både private og virksomheder, ligesom jeg rykker ud til både sommerhus og kolonihavehus i Nordsjælland.

 

Jeg har en moderne slamsuger, som både kan udføre små og store opgaver. Jeg ønsker, at hjælpe alle slags kunder med kloakservice, hvorfor du får kompetent og kvalificeret rådgivning gennem hele processen. Det er lige fra inspicering af kloakken til sugning eller spuling og afslutningen på opgaven.

Slamsugning  i Nordsjælland

Har du en tilstoppet kloak og brug for en slamsugning i Hørsholm, Fredensborg, Vedbæk, Skodsborg eller Rungsted Kyst, så er du velkommen til at ringe til mig. Så tager vi en snak omkring, hvilken type opgave og omfang, der er tale om. Derefter kan jeg give dig et uforpligtende tilbud på kloakservice. Ligeledes hjælper jeg også gerne med gode råd og vejledning, så din udfordring med kloakken kan blive løst.

Få et uforpligtende tilbud:

  40 36 36 14

brydeclaus@hotmail.com