TV-inspektion i Nordsjælland

Tv-inspektion i Hørsholm, Fredensborg, Vedbæk, Skodsborg og Rungsted Kyst

Jeg udfører TV-inspektion af dine kloakker i Hørsholm, Fredensborg, Vedbæk, Skodsborg eller Rungsted Kyst for både private og erhvervskunder.

 

TV-inspektion er en effektiv måde at undersøge et kloakproblem på specielt, hvis man har mistanke om, at der er et problem med kloakken. En TV-inspektion kan blandt andet fremvise:

 

  • Tilbagevende problem med tilstoppet kloak
  • Mistanke om rotter i kloakken og huset
  • Skader og revner i afløbsledninger eller kloak

 

Hvis der er en skade i kloakken, som man ikke er opmærksom på, kan det sprede sig og blive en tung omkostning at få ordnet senere hen.

Hvordan foregår en TV-inspektion af kloakken?

En TV-inspektion af selve kloakken eller afløbsledningerne udføres via et lille kamera, som bliver ført rundt, og som løbende sender billeder til min monitor. På den måde kan jeg lokalisere eventuelle skader, hvor kloakken er tilstoppet, rotteskader eller utætheder og fejl.

 

Den største fordel ved en TV-inspektion er, at man ikke behøver at grave hele haven eller indkørslen op for at se, hvor problemerne er i kloakken. Derfor er en TV-inspektion en fordelagtigt og økonomisk løsning, der ikke koster det helt store.

Kloakreparation  i Nordsjælland

Er du privat eller virksomhed, så servicerer jeg dig med den bedste løsning, når du har behov for en kloakreparation i Hørsholm, Fredensborg, Vedbæk, Skodsborg eller Rungsted Kyst. Du er velkommen til at ringe til mig, så tager vi en snak omkring, hvilken type opgave og omfang, der er tale om. Derefter kan jeg give dig et uforpligtende tilbud på kloakservice. Ligeledes hjælper jeg også gerne med gode råd og vejledning, så din udfordring med kloakken kan blive løst.

Få et uforpligtende tilbud:

  40 36 36 14

brydeclaus@hotmail.com